Kara Beatrix webáruház asszisztensÜdvözöllek!

Kara Beatrix vagyok, a Te webáruház asszisztensed!
Aki segít a webáruház tulajdonosok nyugodt éjszakáinak és nappalainak megteremtésében.

Én sem voltam mindig ilyen okos. Sőt! Nagyon sokat szenvedtem, mire mindazt megtanultam, amivel most a segítségedre lehetek.

2011-ben döntöttem el, hogy kereskedő leszek, de csak 2013-ban csatlakoztam a webáruház tulajdonosok népes táborához. Inkább mint a piacon fagyoskodjak tovább hiába.

Mint nagyon sokan, én is úgy gondoltam, hogy milyen egyszerű dolgom lesz. Amiből persze átdolgozott éjszakák és hétvégék lettek, rengeteg idegeskedéssel, keresgéléssel.

Amikor alaposan beleástam magam a marketingbe és a kapcsolódó területekbe, elkezdtem vállalkozóvá válni, addig csak egy webáruházasdit játszó ex-alkalmazott voltam.

Persze a fekete leves is ekkor jött!
Nem hogy csökkent volna az eddig is meglévő rengeteg munka és nyugtalanság, csak egyre több lett belőle, ahogy nőtt a feladatlistám.
Az agyam folyamatosan azon járt:
– mit szeretnék még megvalósítani,
– mit kell még megoldanom és
– mit hogyan oldok majd meg,
miközben lavíroztam a családom és a megrendelések között.

Talán életem leghosszabb 5 éve áll mögöttem.
Most pedig, miután 2018. novemberében bezártam a webáruházam, készen állok arra, hogy a megszerzett tudásommal és vásárlói nézőpontú szemléletemmel segítsek neked könnyebbé tenni a mindennapjaid.

Ahogy a mentoromnak is mondtam, miután meghoztam ezt a kemény döntést: “… szívesebben dolgozok másnak, mint magamnak. Kár lenne az évek alatt megszerzett webáruházas tudásom elherdálni.”

Ha úgy érzed, én vagyok a megfelelő asszisztens, aki tud majd neked segíteni, akkor várom jelentkezésed a kapcsolat űrlapon vagy emailben.